Jeroen Laurant en Rutger Vogelpoel.
Jeroen Laurant en Rutger Vogelpoel. Foto: Fleur Laurant

Bij rotonde ‘Advisie en Laurant’ rechtsaf

Zaken

DRUTEN - Altijd al gedroomd van je eigen rotonde? In Druten is dat vanaf nu mogelijk. Afgelopen zomer besloot b&w dat de rotondes in de gemeente Druten geadopteerd konden worden.

De ondernemers Rutger Vogelpoel en Jeroen Laurant besloten de rotonde aan de Van Heemstraweg - Mr. van Coothstraat voor de komende vijf jaar te adopteren. Afgelopen weekend werd de de eerste paal geslagen en de rotonde omgedoopt tot de ‘Advisie en Laurant’ rotonde. In ruil voor deze ludieke manier van reclame maken, betalen de ondernemers een vast sponsorbedrag per jaar. Tevens moeten de kersverse rotonde-eigenaren zorgen voor het onderhoud.

Ook je eigen rotonde?
Er zijn al verschillende opties genomen op rotondes. Zo zal Huisman E-tech de rotonde aan de Scharenburg adopteren. De gemeente laat weten, dat er nog twee rotondes beschikbaar zijn aan de Van Heemstraweg, dit betreft de Ticheldreef en de Deestersteeg. Ondernemers die interesse hebben, kunnen hiervoor contact opnemen met groenbeheerder Patricia van Wolferen van de werkorganisatie Druten Wijchen via p.van.wolferen@drutenwijchen.nl of 088-4327229.