Logo demaasenwaler.nl

Pizzamiddag voor jonge mantelzorgers

DRUTEN/WIJCHEN - Van 5 tot en met 10 oktober is het de Week van de Jonge Mantelzorger. Speciaal voor deze jonge mantelzorgers organiseert stichting MeerVoormekaar deze week twee pizzabijeenkomsten. De bijeenkomsten zijn bedoeld om even los te komen van de stress die de thuissituatie misschien wel oplevert, even te ontspannen, gezellig te kletsen met andere jongeren die een soortgelijke thuissituatie hebben, een leuke middag te hebben, afleiding, nieuwe mensen te ontmoeten en natuurlijk om lekker pizza te eten. 

Op 5 oktober is er een pizzabijeenkomst in het kantoor van MeerVoormekaar in Wijchen en op 7 oktober in De Lier in Puiflijk. De bijeenkomsten zijn van 16.30 tot 18.30 uur. Wie erbij wil zijn kan zich aanmelden via tel. 024-641 84 59.

Jonge mantelzorgers zijn kinderen en jongeren tot en met 24 jaar, die opgroeien met een gezinslid dat chronisch ziek of gehandicapt is, of een psychische aandoening heeft. Jonge mantelzorgers hebben zorgtaken, maken zich zorgen of ervaren een zorgtekort in een gezin. Deze situatie kan een grote impact hebben op hun leven. Ben je een jonge mantelzorger? Of ken je een jonge mantelzorger? Neem contact op met MeerVoormekaar via tel. 024-641 84 59.

Meer berichten