Afbeelding
Foto: Beelden uit de regio.

Modeweek in Hart van Beuningen

Algemeen

BEUNINGEN - Van 19 tot en met 26 september is er Modeweek in Hart van Beuningen. De bijna traditionele modeshows die normaal in het centrum van Beuningen zijn, gaan in verband met corona dit seizoen helaas niet door.

Coronaproof modeshow
Daarom hebben de modewinkels gezocht maar een alternatief. Er is gekozen om via Instagram en Facebook de collecties te gaan presenteren. Op deze manier kunnen belangstellenden dus een coronaproof genieten van de modeshow via Facebook/Hart van Beuningen en Instagram/hartvanbeuningen. De afgelopen weken zijn er bij de modewinkels in het Hart van Beuningen korte filmpjes en foto’s gemaakt met de nieuwe najaars- en wintercollectie. Dit is een klein beeld wat er aan collectie in de winkel aanwezig is. Op social media van de winkels zelf wordt dit ook geplaatst. Houd dus de website, Facebook en Instagram in de gaten, voor de coronaproef modeshow van Hart van Beuningen.

Met vier dorpspleinen en daaromheen een ruim winkelaanbod geeft Hart van Beuningen bezoekers alles wat ze wensen. Kijk voor meer informatie op www.hartvanbeuningen.nl.