Wedstrijdverslagen NAS

BEUNINGEN - Woensdag speelden de recreanten van NAS in Kekerdom tegen Klimop. Het was een gelijkgaande wedstrijd qua scoreverloop maar de meeste kansen waren voor NAS. Ook werden er 2 strafworpen gemist. Uiteindelijk wist NAS te winnen met 1-2, met doelpunten van Monqiue en Diana.

Zaterdag speelden de pupillen Nas E1 speelt thuis tegen de Horst. De eerste helft ging Nas meteen goed van start. De Horst deed goed hun best, maar wisten de stand niet op nul te houden. De ruststand was dan ook 5 - 0 voor Nas. Ook de tweede helft ging Nas goed door. De meiden wisten mooie acties te maken. De eindstand werd 8 - 0. De doelpunten zijn gemaakt door: 1 Femme,5 Jade,1 Femm en 1 Eva.

De pupillen D1 speelden de eerste thuis wedstrijd na lange tijd tegen Fortuna. Door teveel fouten in het verdedigende vak kon Fortuna voor de rust 5 x scoren De Nas aanval iep best goed maar de ballen wilden er niet in. Fortuna wist nog wel 2 x te scoren zodat de eindstand 0-7 werd, dat is wel wat flatterend want NAS had zeker meer verdiend Het was een mooie wedstrijd om te zien. Op naar de volgende.

De junioren A1 moest vandaag tegen Fortuna en het was een spannende, gelijk opgaande wedstrijd. Voer rust was het voor ons nog even wennen aan de nieuwe vakken waardoor het nog niet helemaal liep als zou moeten. Maar toch opende Larissa de score met een doorloopbal, voor rust maakte Fortuna 1-1. Na rust ging het beter en kwamen door Femke en Lisa op voorsprong, 1-3. Toch kwam Fortuna nog op voorsprong door slordig spel van ons en doordat we de kansen niet afmaakten. Anieck zorgde voor een gelijk spel, 4-4.