Logo demaasenwaler.nl
<p>voetbalvereniging DSZ,</p>

voetbalvereniging DSZ,

(

Foto:Reinier Jansen

)

DSZ door in bekertoernooi

BOVEN-LEEUWEN - DSZ heeft aan het gelijke spel tegen RODA’28 voldoende om de volgende ronde te bereiken in de bekercompetitie. Thuis werd met 2-2 gelijkgespeeld tegen de medekoploper uit Winssen. Een beter doelsaldo (+4 tegen +3) geeft de doorslag.

In een gelijk opgaande wedstrijd was DSZ de meest gelukkige in de eerste helft. Al vroeg werd het 1-0 en vlak voor rust werd de score verdubbeld door een prachtgoal van Stijn ’t Jong. Hij verslaat de doelman met een afstandsschot dat met een mooie boog in de verre hoek binnenvalt.

Het begin van de tweede helft was voor DSZ maar al snel nam RODA’28 het initiatief over. Dat resulteerde een kwartier voor tijd in de 2-1. Hierna was het toch weer DSZ dat zich liet zien maar de scherpte voor de goal was vanmiddag ver te zoeken. Even leek het toch nog spannend te worden toen RODA’28 in blessuretijd de terechte gelijkmaker wist te scoren. Het mocht de gasten niet meer baten en het is DSZ die zich kan opmaken voor een volgende ronde in het bekertoernooi.

Meer berichten