Seizoen NAS gestart

Deze week mochten de E1 weer voor de eerste keer korfballen. Ze moesten uit naar SVO. In het begin ging het mooi gelijk op. NAS en SVO hadden allebei veel kansen. SVO scoorde in de eerste helft. De tweede helft had Nas ook wat kansen, maar ze wilde er helaas niet in. SVO scoorde er nog wel 1. De eindstand is dan ook 2-0 geworden.

Zaterdag 12 september speelden NASB1 een wedstrijd tegen JES het begon niet goed en nas stond al snel 1-0 achter en al snel volgde het 2e tegen doelpunt voor JES daarna kwam nasmet een mooie schot het ging veder gelijk op en uiteindelijke stand was 5-5 gelijk doelpunten door iSa 3x, Liz-sophie 1x en Tyra 1x.

De eerste wedstrijd na een hele lange tijd als de D1 van NAS. De meiden hadden er zin in. Het ging in het begin gelijk op het stond 2-2. Aniek heeft er 2 gescoord. SVO had heel veel kansen maar die gingen er gelukkig niet allemaal in. De meiden deden hun best maar toch wel even wennen voor sommige meiden om 2 vaks te spelen. Maar de laatste 2 sets liep SVO uit en werd het 6-2. Op naar de volgende wedstrijd.

De senioren van NAS speelde zondag 13 september tegen Quick Up 1. NAS begon de wedstrijd goed met een gescoorde vrije worp. Ondanks de vele kansen slaagde NAS er daarna helaas niet in om te scoren. We gingen de rust in met een achterstand van 1-3. Vol goede moet ging NAS de tweede helft in maar de kansen werden wederom niet afgemaakt. Quick up kwam tot een voorsprong van 1-7. In de laatste fase van de wedstrijd werden er nog wel twee mooie doelpunten door NAS gemaakt.
Eindstand: 3-7. Doelpunten: Elise 1x, Danique 2x