Afbeelding
Foto: Sjaak Janssen

De bal rolt weer bij Unitas’28

Sport

WAMEL - Na een lange periode zonder voetbal en een drukke periode van voorbereidingen en organisatie kan Unitas’28 zeggen: de bal rolt weer op sportcomplex De Parken.

Na een corona-onderbreking van bijna vier maanden startte Unitas’28 de oefencampagne voor het nieuwe seizoen. Op eigen veld speelde het eerste elftal van Unitas met 2-2 gelijk tegen Ophemert. Unitas 2 verloor uit tegen het Schaijkse DAW en de dames van FC Maas en Waal wonnen hun uitwedstrijd tegen Woezik.

Trainingen
De trainingen voor jeugd en senioren zijn inmiddels weer begonnen. Bij de eerste training spatte het plezier er bij de spelers en trainers vanaf.
Aankomend weekend spelen de meeste teams van Unitas'28 hun eerste bekerwedstrijden, en hiermee is het seizoen 2020-2021 officieel van start gegaan. Toch zal het dit jaar allemaal anders zijn, ook voetbalvereniging Unitas’28 heeft coronamaatregelen getroffen en wordt in kleedkamers en de kantine de 1,5 meter regel nauwlettend in de gaten houden. 'Alleen dan kunnen we ons favoriete voetbalspel blijven spelen.'