Nieuw icoon laat zien dat het leven goed is in Boven-Leeuwen
Logo demaasenwaler.nl
Voorzitster Monique van der Donk poseert bij het nieuwe icoon.
Voorzitster Monique van der Donk poseert bij het nieuwe icoon. (Foto: BEP)

Nieuw icoon laat zien dat het leven goed is in Boven-Leeuwen

BOVEN-LEEUWEN - Maas en Waal is een aaneenschakeling van prachtige dorpen. Ieder dorp heeft wel iets om blij mee te zijn of trots op te zijn. Het zij een kasteel, een toren, standbeeld of oeroude boom. Maar wat als er nu niet één ding is wat er echt uit springt? Het dorpsplatform in Boven-Leeuwen moest diep nadenken over de vraag wat Boven-Leeuwen zo bijzonder maakt. Die vraag leidde uiteindelijk tot een originele campagne.

'Natuurlijk gebeuren er veel leuke dingen in ons dorp', aldus Maikel Rubens namens het platform. 'Dat komt door alle actieve verenigingen, die Boven-Leeuwen rijk is. Uiteindelijk zijn het dus vooral de mensen in Boven-Leeuwen die het dorp zo bijzonder maken. Inwoners die zich inzetten voor het dorp en voor elkaar, omdat ze weten dat ze er zo voor blijven zorgen dat het leven goed is in Boven-Leeuwen.'

Bijzonder cadeau
Die boodschap wil BEP (BovenEinds Platform, red.) op een unieke manier uitdragen. 'Daarom staat er sinds deze week een bijzonder cadeau in het park in Boven-Leeuwen. Een dorpseigen keurmerk waaruit blijkt dat het leven hier goed is. Met dit keurmerk kan iedere Boveneinder en Boveneindse op de foto.

Maar ook mensen uit andere dorpen en plaatsen, bezoekers en toeristen kunnen laten zien dat het goed toeven is in Boven-Leeuwen.'

Wedstrijd
'BEP' verbindt hieraan zelfs een wedstrijd. Wie een originele foto van zichzelf bij het icoon plaatst op de Facebookpagina van het dorpsplatform maakt kans op een lekkere appeltaart.

Meer berichten