Logo demaasenwaler.nl
Foto: Jos Courbois

Actief Ontmoeten: van fietsen tot klimmen in gezellige, ongedwongen sfeer

BEUNINGEN - Op zondag 20 september staat in Beuningen het sportieve evenement Actief Ontmoeten op het programma. Het evenement kent diverse onderdelen: van wandel- en fietstochten tot een boksclinic en een klimparcours voor de jongste deelnemers.

Actief Ontmoeten is een jaarlijks terugkerend evenement waar actieve mensen elkaar ontmoeten om samen een of meerdere onderdelen te beleven. Er zijn wandeltochten met afstanden tot 30 kilometer, een trailrun duurloop van 6 of 13 kilometer, fietstochten van 15 tot 80 kilometer en daarnaast boksclinics, combitraining clinics en een 'Kids Klim en Klauterfestijn'.

Het evenement vindt plaats op het terrein van Kloosterstraat 16 te Beuningen, dat tevens als gezellige ontmoetingsplek dient. Starten kan vanaf 08.00 uur, en met de activiteiten op het terrein zelf kan men meedoen tot 11.30 uur.

Inschrijven
In verband met de coronamaatregelen heeft vooraf inschrijven sterk de voorkeur, maar inschrijven op de dag zelf kan ook nog. Voor meer informatie en inschrijven, zie: www.actiefontmoeten.nl.

Meer berichten