Kasteel Hernen: een ware belevenis in de zomer
Logo demaasenwaler.nl
Kasteel Hernen.
Kasteel Hernen. (Foto: Ton Rothengatter)

Kasteel Hernen: een ware belevenis in de zomer

Deze zomer is een bezoek aan kasteel Hernen nog meer een ware belevenis. Dwaal over de weergang, ontdek wat er in de oude kelders te zien is en maak het verhaal mee van de verdwenen toren.,Bezoekers van kasteel Hernen, gelegen nabij Nijmegen, maken een bijzondere rondgang dankzij de ‘pratende’ lantaarn, waardoor verhalen over het leven in het kasteel op verrassende wijze wordt verteld en getoond.,Op zolder zal deze lantaarn de nieuwe spectaculaire presentatie in gang zetten, waarbij met de nodige licht – geluid en filmeffecten te zien en te horen is hoe de toren van Hernen is ingestort.

Zomeractiviteiten
Niet alleen deze rondgang, maar ook de komende zomeractiviteiten zorgen voor een geslaagd uitje naar het kasteel. Naast dat er regelmatig ambachtslieden bij het kasteel bezig zijn, worden voor de kinderen iedere openstellings-dag leuke activiteiten georganiseerd. Zo zijn er, in het kader van de kidsproofweken, drakologie-cursussen, verschillende knutselactiviteiten, muziektheatervoorstellingen en leuke wandelingen met de boswachter. Voor iedereen valt er dus wat te beleven.

Geopend
Kasteel Hernen is geopend op woensdag – donderdag en zondag van 13 – 17 uur.
Vanaf 25 juli is het kasteel ook te bezoeken op zaterdag en dinsdag.
Entreekaarten en tijdsloten kunnen vooraf via de website gereserveerd worden, evenals het aanmelden voor de kinderactiviteiten. Op www.glk.nl/hernen staat tevens alle actuele informatie over het zomerprogramma en de entreeprijzen.

Kasteel Hernen
Dorpsstraat 40, 6616 AH Hernen. Meer informatie: tel. (0487) 531976 of kasteelhernen@glk.nl

Meer berichten