Gloednieuwe escaperoom voor de thuisblijvers
Logo demaasenwaler.nl
Kasteel Hernen.
Kasteel Hernen. (Foto: Ton Rothengatter)

Gloednieuwe escaperoom voor de thuisblijvers

HERNEN - Deze zomer is een bezoek aan Kasteel Hernen een ware belevenis. Bezoekers van het kasteel kunnen een bijzondere rondgang maken dankzij de ‘pratende’ lantaarn, waardoor verhalen over het leven in het kasteel op verrassende wijze wordt verteld en getoond. Op zolder zet deze lantaarn de nieuwe spectaculaire presentatie in gang, waarbij met de nodige licht-, geluids- en filmeffecten te zien en te horen is hoe de toren van Hernen is ingestort.

Niet alleen deze rondgang, maar ook de komende zomeractiviteiten zorgen voor een geslaagd uitje naar het kasteel. Naast dat er regelmatig ambachtslieden bij het kasteel bezig zijn, worden voor de kinderen iedere dag leuke activiteiten georganiseerd.

Zo zijn er, in het kader van de kidsproofweken, 'drakologie-cursussen', verschillende knutselactiviteiten, muziektheatervoorstellingen en wandelingen met de boswachter. Voor iedereen valt er dus wat te beleven.

Openingstijden
Kasteel Hernen is geopend op woensdag, donderdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur. Vanaf 25 juli is het kasteel ook te bezoeken op zaterdag en dinsdag. Entreekaarten en tijdsloten kunnen vooraf via de website gereserveerd worden, evenals de kinderactiviteiten.

Meer berichten