Logo demaasenwaler.nl
Het contract is getekend door wethouder Brink en de heer Exner jr. onder toezicht oog van de heer Exner sr. De oprichter van de zaak in 1989
Het contract is getekend door wethouder Brink en de heer Exner jr. onder toezicht oog van de heer Exner sr. De oprichter van de zaak in 1989 (Foto: Gemeente Druten)

Exner Ingenieurstechniek komt naar Westerhout-Zuid

DRUTEN - Exner Ingenieurstechniek, momenteel gevestigd aan de Koningsstraat in Druten, vestigt zich op Westerhout-Zuid, het bedrijvenpark dat met name bedoeld is voor Drutense ondernemers die vanwege uitbreidingsplannen op zoek zijn naar een plek om hun droom waar te maken.

Het college van Druten is verheugd mede te delen dat er een kavel is verkocht. Wethouder Brink: “Het is goed om te zien dat het bedrijvenpark voldoet aan waar het ooit voor is bedoeld: ruimte bieden aan de lokale ondernemers. Ook voor de nog overige kavels is veel interesse vanuit lokale ondernemers.”

Exner Ingenieurstechniek ontwikkelt hoogwaardige robotinstallaties. Dit innovatief Drutens bedrijf is vanwege ruimtegebrek op de huidige locatie op zoek gegaan naar uitbreiding. De directeur, Emil Exner jr liet zijn oog vallen op een zichtlocatie aan de Van Heemstraweg. Op deze locatie gaat hij de uitbreiding van zijn bedrijf realiseren. Exner is een mooie aanvulling voor het bedrijvenpark.

Bouwgrond
De gemeente Druten exploiteert aan de zuidrand van de kern Druten het bedrijvenpark Westerhout–Zuid. Er zijn nog kavels beschikbaar. Voor meer informatie zie: www.westerhout-zuid.nl.

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Ga jij dit jaar op vakantie?Reageren!