Logo demaasenwaler.nl
Harold van der Borgh en Swen Wigmans.
Harold van der Borgh en Swen Wigmans. (Foto: de Maas&Waler)

Bistro de Bolle is klaar voor een zomer in eigen land

BOVEN-LEEUWEN - Na een succesvol eerste jaar moesten Harold van der Borgh en Swen Wigmans, sinds januari vorig jaar trotse eigenaren van Bistro de Bolle, de deuren van hun restaurant door de uitbraak van het coronavirus tijdelijk sluiten. De ondernemers in hart en nieren besloten echter om van een nood een deugd te maken. Hun sfeervolle dijketablissement werd voorzien van een nieuwe lik verf en ook de keuken onderging een grondige renovatie. Met frisse moed kijken de heren nu vooruit.

'Het is even zuur na een eerste jaar dat onze stoutste verwachtingen deed overtreffen, maar bij de pakken neer zitten is niet aan ons besteed', vertelt eigenaar Harold van der Borgh. Hij was, samen met partner Swen, dan ook één van de eerste ondernemers die na het nieuws van de sluiting van de horeca besloot om gerechten thuis te bezorgen.
'Al vrij snel bleek het een doorslaand succes. Dat heeft ons doen besluiten om, ook nu we weer open zijn, afhaalgerechten te blijven aanbieden. Wie om welke reden dan ook thuis wil genieten van een lekkere restaurantmaaltijd heeft wekelijks de keuze uit twee voor-, twee hoofd- en één nagerecht.' 'En daar zijn de populaire spareribs naar recept van onze chef Rob natuurlijk onderdeel van', vult Swen aan.

Zomer in eigen land

Terugkijken doen de heren niet zoveel. 'We kijken liever vooruit. Ons mooie pand straalt dankzij een nieuwe lik verf weer als nooit te voren en dankzij de renovatie van onze keuken kunnen we onze gasten nu nog beter van dienst zijn. Wat ons nog het meest gelukkig maakt is dat we deze mooie plek met uitzicht op de Waal weer met iedereen mogen delen, een uitzicht dat best wat meer aandacht verdient. Kortom: wij zijn klaar voor alle Maas en Walers die dit jaar de zomer in eigen land vieren.'

Meer berichten