Logo demaasenwaler.nl
De plaats delict aan de Burgemeester Geradtslaan in Beuningen.
De plaats delict aan de Burgemeester Geradtslaan in Beuningen. (Foto: Reinier Jansen)

In Beuningen doodgeschoten man is 49-jarige Nijmegenaar

BEUNINGEN - Bij een schietpartij in het centrum van Beuningen is afgelopen maandagochtend een man overleden. Het incident vond omstreeks 08.30 uur plaats aan de Burgemeester Geradtslaan, om de hoek van het Thorbeckeplein. De daders, twee mannen, zijn er in een busje vandoor gegaan en worden op dit moment door de politie gezocht. Het slachtoffer van de schietpartij is naar verluidt een 49-jarige Nijmegenaar.

De plaats delict bevindt zich pal onder een appartementencomplex. Een omstander die de schietpartij zag gebeuren wist de politie te vertellen dat er een busje aan kwam rijden, waaruit in stilstaande toestand een aantal keren werd geschoten.

Het slachtoffer werd, eerst door omstanders en later door ambulancepersoneel, gereanimeerd. De man werd uiteindelijk per traumahelikopter overgebracht naar het ziekenhuis, maar verdere behandeling aldaar mocht helaas niet baten.

Rouw
Familie en bekenden van de 49-jarige Mehmet is in massale rouw. Tegen het begin van de middag verzamelden zij zich bij het woonadres van het slachtoffer in de Nijmeegse buurt Neerbosch-Oost. Het slachtoffer zou eigenaar zijn van een klusbedrijf. Over de verdere toedracht van het schietincident is nog niets bekend. De politie doet onderzoek, waarbij ook omwonenden zijn gehoord.

Meer berichten