Gemeente Beuningen bestaat vandaag 40 jaar
Logo demaasenwaler.nl
Foto: Gemeente Beuningen
Gemeente Beuningen 40 jaar

Gemeente Beuningen bestaat vandaag 40 jaar

Op 1 juli 2020 bestaat de gemeente Beuningen 40 jaar. In die 40 jaar is er flink wat veranderd. In de uitgave ’40 jaar gemeente Beuningen’ die op 1 juli verschijnt in de Maas&Waler, blikken we terug op deze periode, maken we herinneringen zichtbaar en delen we verhalen van vroeger en nu. Want hoe is de gemeente Beuningen ontstaan, hoe zag onze leefomgeving er in die tijd uit en welke parels uit het verleden zijn ook nu nog aanwezig in onze gemeente? 

De vier (oud-)burgemeesters van Beuningen, iemand uit het eerste college van b&w en een ondernemer die al 40 jaar in de gemeente actief is delen hun verhalen over 40 jaar Beuningen.

Vooruitkijken
We kijken niet alleen terug, maar ook juist vooruit naar de toekomst. Want welke richting gaan we als gemeente op en wat voor een gemeente willen we eigenlijk zijn? Wat zijn onze kernwaarden en op welke manier gaan wij – inwoners, ondernemers, gemeenteraad en gemeentelijke organisatie – met elkaar om? En wat is nu typisch Beunings? We horen graag hoe u hierover denkt en welk beeld u hierbij heeft.

Deel uw herinneringen
Heeft u nog mooie foto’s of verhalen van 40 jaar Beuningen die u met ons wilt delen? Dan ontvangen wij deze graag.U deelt dit met ons door een e-mail te sturen naar foto@beuningen.nl. Plaatst u de foto’s of verhalen op social media? Gebruik dan de hashtag#beuningen40jaar.

Meer berichten