Hart van Beuningen heeft een nieuwe centrummanager
Logo demaasenwaler.nl
Foto: Cees van Veen (Eigen foto

Hart van Beuningen heeft een nieuwe centrummanager

BEUNINGEN - Met de komst van Cees van Veen, geboren in 1959 in Leiden, heeft het Hart van Beuningen per 1 juli een nieuwe centrummanager.

Cees is een zeer ervaren centrummanager die in Etten-Leur (2000-2015) en Ridderkerk (2018-heden) zijn sporen heeft verdiend. Zijn passie ligt vooral in het organiseren van evenementen, maar ook met social media gaat hij graag aan de slag. Cees is een manager die de contacten met de ondernemers en winkeliers erg belangrijk vindt, want volgens hem kun je alleen samen een succes maken van het Beuningse centrum. Ook in deze moeilijke coronatijd zal Van Veen proberen Beuningen op de kaart te zetten. Want 'shop local' blijft nog steeds de lijfspreuk in deze tijd. 'Met vier dorpspleinen en daaromheen een ruim winkelaanbod geeft Hart van Beuningen je alles wat je wenst. De ruim vijfentwintigduizend inwoners van Gemeente Beuningen kunnen dagelijks genieten van het diverse winkelaanbod in het dorp, dat varieert van supermarkt tot juwelier en van kleding tot cadeaushop.'

Zaterdag 29 augustus is er vanaf 9.30 uur weer de koopjesmarkt in het centrum. Omdat in de zomerperiode weer voorzichtig iets mag worden georganiseerd, wordt naar een verdere invulling nog gekeken.

Meer berichten