Jan Lamers bij entree poort Unitas”28
Jan Lamers bij entree poort Unitas”28 Foto: Sjaak Janssen

Poort bij Unitas”28 voor iedereen weer open

Sport

WAMEL - De poort bij Unitas”28 staat voor iedereen weer open om onder begeleiding te kunnen trainen. Zeker in deze tijd is het fijn dat de voetbalclub dat voor de inwoners van Wamel kan doen.

Unitas"28 was een van de eerste club die toen het weer mocht op woensdag 29 april volgens de geldende protocollen is gaan trainen met de jeugd. Vanuit de gehele club werd dit ondersteund en met de inzet van de vele vrijwilligers gaat dit ook prima. De trainers van 1 en 2 en ook spelers van de selectie draaien mee in de corona begeleiding “teams”. Met het mooie weer van de afgelopen tijd en de vele lachende gezichten van de kinderen was het fijn om dit te kunnen doen, aldus Jan Lamers.

Nu ook iedereen ouder dan 18 jaar weer buiten mag sporten op 1,5 meter willen we ook deze groep uitnodigen om gratis bij ons te komen sporten, volgens de geldende richtlijnen. Op woensdag avond van 20.00 tot 21.00 uur trainen de lagere elftallen 3 en 4 en op donderdag avond van 20.00 tot 21.00 uur traint de selectie. Op de vrijdagavond trainen de dames van 19.30 tot 20.30 uur. Kom langs en doe mee, voor meer info kijk op www.unitas28.nl.