Logo demaasenwaler.nl
Foto: Bart van Zijderveld

Verhalenwedstrijd Kasteel Hernen

Kasteel Hernen had eens een toren…

HERNEN - Wie schrijft het beste, mooiste, grappigste verhaal over deze verdwenen toren? Kasteel Hernen organiseert een schrijfwedstrijd voor alle kinderen tot en met 12 jaar. De winnaar mag samen met zijn of haar klas een bezoek brengen aan het kasteel. Tevens worden alle inzendingen tentoongesteld.

De bedoeling is dat de kinderen een verhaal schrijven over de verdwijning van de toren (de Donjon) van kasteel Hernen. Het bouwwerk stond vroeger op de hoek van het kasteel. Inmiddels staat hij er al een lange tijd niet meer, maar het blijft mysterieus hoe de toren is ingestort. Verschillende verhalen vertellen hoe dat kwam: door een storm, door uitgedunde muren of toch door iets anders? Niemand weet het precieze verhaal.

Daarom is kasteel Hernen benieuwd naar de nieuwe verhalen. Alle kinderen tot en met 12 jaar kunnen meedoen. Op www.glk.nl/verhalenwedstrijd staat het begin van het verhaal. Maak dit verhaal af en mail het voor 14 juni 2020 naar hernen@glk.nl. Op 21 juni wordt de winnaar bekendgemaakt.

Meer berichten