Logo demaasenwaler.nl
Het Koetshuis is de tijdelijke locatie van Museum Kasteel Wijchen.
Het Koetshuis is de tijdelijke locatie van Museum Kasteel Wijchen. (Foto: Museum Kasteel Wijchen)

Museum Kasteel Wijchen heropent 6 juni

WIJCHEN - Vanaf zaterdag 6 juni 2020 gaan de deuren van Museum Kasteel Wijchen weer open voor publiek. Wegens de maatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan was het museum sinds 13 maart jl. gesloten. Het museum kijkt er naar uit om bezoekers weer te mogen begroeten.

Achter de schermen wordt momenteel hard gewerkt voor een veilige en verantwoorde heropening op 6 juni. Het museum volgt hierin de richtlijnen van het RIVM en de Museumvereniging. Op de website zijn de maatregelen voor heropening te lezen.

Vooraf reserveren
Eén van de voorwaarden voor heropening is dat bezoekers vooraf moeten reserveren. Om het aantal bezoekers dat tegelijk in het museum aanwezig is te reguleren zal Museum Kasteel Wijchen gaan werken met tijdsloten die via de website te boeken zijn. Het boeken van een online ticket is mogelijk vanaf woensdag 3 juni 2020. Tijdens openingstijden in het weekend kan eventueel telefonisch gereserveerd worden via telefoonnummer 024 64 24 744.

Openingstijden
Vanaf 6 juni is het museum alleen in de weekenden open van 11-17 uur. Vanaf juli is het museum weer open op de gebruikelijke openingsdagen, woensdag t/m zaterdag 13-17 uur en zondag 11-17 uur.

Voor meer informatie en reserveren www.museumwijchen.nl.

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Ga jij dit jaar op vakantie?Reageren!