Centrum MondZorg opent haar deuren
Logo demaasenwaler.nl
Alex Willems van GebitsCentrum MondZorg.
Alex Willems van GebitsCentrum MondZorg. (Foto: John van Gelder)

Centrum MondZorg opent haar deuren

DRUTEN - Aanstaande dinsdag 2 juni opent Centrum MondZorg haar deuren voor patiënten, in het voormalige pand van Intertoys in het centrum van Druten. In de afgelopen maanden onderging het pand een fikse metamorfose. Vanaf komende week kan men er terecht voor halfjaarlijkse controles, tandheelkundige behandelingen, prothesen en implantologie. Voor kinderen biedt de praktijk een speciaal preventieprogramma.

‘Ons doel is om op een laagdrempelige manier tandheelkundige zorg aan te bieden’, vertelt directeur/eigenaar Alex Willems. ‘We doen er alles aan om mensen zich thuis te laten voelen in onze praktijk. De vestiging in de Hogestraat is dan ook een bewuste keuze geweest.’

Samen met zijn partner Wendy Reuser heeft de Drutense tandtechnicus zes vestigingen onder zijn hoede. Drie gebitscentra, voor het aanmeten en repareren van gebitsprothesen, en drie mondzorgpraktijken. In de vestiging in Druten komen deze aspecten samen. Hier wordt tevens het tandtechnisch laboratorium gevestigd.

Kloof kleiner maken

Hoewel enkele andere vestigingen van Centrum MondZorg ook in het centrum gelegen zijn, is dit de eerste praktijk die ook daadwerkelijk ín de winkelstraat zit. ‘Daarmee hopen we mensen het gevoel te geven dat ze, net als in een winkel, gewoon binnen kunnen lopen. We willen op die manier de kloof tussen tandarts en patiënt kleiner maken’, aldus Wendy.
‘Gebitscontroles en het aanmeten van prothesen gebeurt weliswaar op afspraak, maar met vragen of klachten kan men te allen tijde bij onze assistenten terecht. Problemen met een gebitsprothese kunnen soms zelfs verholpen worden terwijl men wacht.’

Gewoon Gaaf

Voor kinderen biedt de praktijk het programma Gewoon Gaaf, een preventieprogramma waarmee tot bijna 70 procent minder gaatjes voorkomen. Elk kind dat zich bij de praktijk aanmeldt krijgt bovendien een gratis elektrische tandenborstel.

De vestiging aan de Hogestraat 87 in Druten is geopend vanaf 2 juni. Voor meer informatie of het inschrijven bij de praktijk, mail naar druten@centrum-mondzorg.nl. Zie ook: www.centrum-mondzorg.nl.

Meer berichten