Logo demaasenwaler.nl

Winnaars puzzels Thuisblijfkrant 2020

Normaliter brengt de Maas&Waler medio april de Zomerkrant uit, met traditiegetrouw de uit-agenda voor het zomerseizoen. Omdat vanwege het coronavirus, en de daaraan verwante maatregelen, vrijwel alle evenementen voor de rest van dit jaar zijn afgelast, kwam de redactie op het idee om een heuse Thuisblijfkrant uit te geven. Dat werd een groot succes, zo is gebleken uit de talloze inzendingen van de prijspuzzels in deze speciale uitgave.

Met verschillende puzzels waren prijzen te winnen. De winnaars daarvan maken we hieronder bekend. Zij krijgen tevens persoonlijk bericht.

Stratenspel

Het was voor sommige mensen even zoeken, maar gelukkig kwamen de meesten op de juiste plek terecht. De winnaar van een handgel en lotion ter waarde van 23 euro is Jos Hendriks, een magnesiumbad ter waarde van 24 euro is gewonnen door Merel van Hees en Wim Daanen. Beide prijzen zijn beschikbaar gesteld door Drogisterij van der Wielen. GezondExtra stelde een screentest op 22 voedingsmiddelen en bespreking van de uitslag ter waarde van 135 euro beschikbaar. Deze prijs is gewonnen door Lotte Cochies.

Logopuzzel

De winnaars van de logopuzzel zijn Evie Erkelens, zij wint een bon ter waarde van 100 euro van Bruna Druten, en Thijs Vijnmans. Hij wint een bon ter waarde van 100 euro van De Rijk kantoorshop in Beneden-Leeuwen.

Doolhof

Veel Maas en Walers wisten de weg door het doolhof met succes te volbrengen. Liene van Zuilichem en Joris Bos winnen een cadeaubon ter waarde van 15 euro van K&K ballondecoraties.

Kleurplaat

De mooiste kleurplaat werd tot slot gemaakt door Lieke Heinemann, zij wint een échte Maas&Waler puzzel van 1.000 stukjes.

Wij feliciteren de prijswinnaars en danken alle lezers voor hun enthousiasme. De oplossingen van alle puzzels zijn vanaf heden terug te lezen op demaasenwaler.nl.

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Ga jij dit jaar op vakantie?Reageren!