Logo demaasenwaler.nl
Liesbeth Bruisten (rechts) en Anke van Luijt.
Liesbeth Bruisten (rechts) en Anke van Luijt. (Foto: Anke van Luijt)

'Match your message' avond bij Annette Mode

DRUTEN - Hoe zie jij jezelf, hoe ziet de ander je en hoe wil je gezien worden? Deze vraagstukken staan centraal tijdens twee de 'Match your Message' avonden bij Annette Mode. Eigenaresse Liesbeth Bruisten en expert onbewuste beeldvorming Anke van Luijt laten zien hoe je (letterlijk) zichtbaar kunt zijn en blijven in een veranderende economie.

De juiste kledingkeuze bezorgt je eerder een promotie, de leukere klussen, een hoger salaris, kortom meer overtuigingskracht. Beelden worden immers krachtiger en vele malen sneller verwerkt door het brein dan woorden en worden daardoor door het brein voorgetrokken. 'Ook al werk je vanuit huis, je kleding doet ertoe, juist tijdens vergaderingen of klantgesprekken middels video. Je krijgt maar één kans om indruk te maken', legt Anke uit. 'Onbewust worden verbindingen gelegd tussen iemands voorkomen, en diens capaciteiten. Je kunt daar wel het nodige van vinden, maar uit onderzoek blijkt dat dat zo is. En waarom zou je daar dan niet iets mee doen?'

Liesbeth Bruisten krijgt in haar kledingzaak regelmatig vragen als: Hoe lijk ik ouder en straal ik meer senioriteit uit? Ik heb een moeilijk figuur, hoe kleed ik me het beste? Hoe casual gekleed kan ik een videovergadering in? Welke foto plaats ik op mijn LinkedIn profiel? Het zijn zaken die veel vrouwen bezighouden. In een interactieve lezing leggen Anke en ik uit welke invloed kleding heeft op je overtuigingskracht', aldus Liesbeth. Anke vult aan: 'Bouwend op de meest recente neurologische- en sociaalpsychologische inzichten laten we zien welke kleding of dresscode voor jou werkt én hoe je (met je kleding) anderen positief kunt beïnvloeden. Kortom, match your message.' Anke en Liesbeth hopen met de interactieve avonden mensen bewust te maken van wat ze laten liggen, als het gaat om hun voorkomen, en welke gevolgen dat heeft. Ze richten zich daarbij op alle werkende vrouwen tussen de 20 en 65 jaar.

De lezingen zijn op woensdag 27 mei en woensdag 3 juni, van 18.30 uur tot 21.00 uur. De toegang is gratis. Naderhand is er gelegenheid om vragen te stellen en persoonlijk advies te krijgen. Er kunnen maximaal tien mensen deelnemen aan de interactieve lezing.
Aanmelden kan per mail, via info@annettemode.nl. Liesbeth en Anke zijn ook beschikbaar voor persoonlijk advies op vrijdag 22 en 29 mei van 12.00 tot 17.00 uur.

Meer berichten