Logo demaasenwaler.nl
Het uitgebreide zorgassortiment van KlusWijs Beneden-Leeuwen.
Het uitgebreide zorgassortiment van KlusWijs Beneden-Leeuwen. (Foto: John van Gelder)

Zorgwinkel KlusWijs Beneden-Leeuwen heeft alles in huis voor langer zelfstandig thuis wonen

BENEDEN-LEEUWEN - Ouderen willen tegenwoordig bijna allemaal graag zo lang mogelijk thuis blijven wonen. Zelfstandig wonen in je eigen, vertrouwde en veilige omgeving is favoriet. Liever langer thuis dan naar een verzorg- of verpleegtehuis. Van overheidswege wordt het langer thuis wonen ook gestimuleerd. Al was het alleen maar omdat, door de vergrijzing in Nederland, de zorgkosten voor ouderen onbetaalbaar dreigden te worden.

'In onze participatiemaatschappij moet, met hulp van familie, buren en vrienden, veel mogelijk zijn, wordt geredeneerd. Maar daarbij zijn technische hulpmiddelen wel steeds noodzakelijker. De woning moet voor de bewoner steeds 'slimmer' worden', legt Willy van Gruijthuijsen-Teunissen van KlusWijs in Beneden-Leeuwen uit.

Bij de zorgwinkel van KlusWijs kan men terecht voor allerhande hulpmiddelen: rollators, aangepast bestek, een persoonlijk alarm, douchestoelen, urinaals, tuitbekers en meer. 'Maar ook voor het huren van krukken of een rolstoel kan men bij ons terecht', verzekert Willy. 'Eigenlijk voor alle hulpmiddelen die het leven kunnen vergemakkelijken.'

KlusWijs is de trotse dealer van Able2, dé Europese producent van revalidatie- en zorghulpmiddelen. 'Able2 levert ons een totaalassortiment. Niet alleen voor senioren, want ook jongere mensen kunnen (chronische) aandoeningen en beperkingen krijgen.' KlusWijs heeft hulpmiddelen voor jong en oud, met of zonder beperking. Het zijn hulpmiddelen die het leven aangenamer en makkelijker maken. 'Voor het doen van (kleine) aanpassingen in en om de woning hoef je dan ook niet te wachten tot je (te) hulpbehoevend bent. Als extra service kan het bevestigen van hulpmiddelen bovendien door een monteur van KlusWijs uitgevoerd worden.'

Indien gewenst kunt u een afspraak maken voor persoonlijk advies met betrekking tot de mogelijkheden in uw specifieke situatie, en passend bij uw zorgvraag. Bij KlusWijs kunt u bovendien gratis een catalogus afhalen met daarin alle informatie over het assortiment hulpmiddelen, zorgartikelen en prijzen.

KlusWijs Beneden-Leeuwen is onderdeel van Bouwmarkt Alex van Gruijthuijsen. De winkel is gevestigd aan de Korte Brouwersstraat 14 in Beneden-Leeuwen. Telefoon: 0487-59 53 39.

Meer berichten