Linda en Maikel Rubens.
Linda en Maikel Rubens. Foto: John van Gelder

Rubens Advocatuur naar Druten

Zaken

DRUTEN - Na vijftien jaar in Boven-Leeuwen kantoor aan huis te hebben gehad, betrekt Rubens Advocatuur per 1 mei haar kantoor aan de Hogestraat 15A in Druten. Met deze verhuizing start een nieuwe fase voor Rubens Advocatuur, zoals het werken met nieuwe programma's en moderne techniek die bij deze tijd passen.

Hoewel het een bizarre tijd is om te verhuizen, kijken Linda en Maikel Rubens van Rubens Advocatuur ernaar uit. Het vooruitzicht in Druten te werken, geeft ze nieuwe energie. Maikel vertelt: 'We gaan vol vertrouwen aan de slag met de juridische vragen en problemen die mensen aan ons voorleggen. Als oplossingen worden gevonden en onzekerheden kunnen worden weggenomen, is onze missie geslaagd.'

Kenmerkend van Linda en Maikel Rubens zijn hun persoonlijke aandacht en zorg voor de vragen en problemen die worden voorgelegd. De informele en gemoedelijke sfeer, die goed past in Maas en Waal, nemen zij ook mee naar Druten.
Met een inloopspreekuur op maandag en woensdag van 18.00 tot 19.00 uur, wil Rubens Advocatuur een plek worden waar iedere Maas en Waler terecht kan met zijn of haar vragen. Er is specialistische kennis op het gebied van arbeidsrecht, bestuursrecht, erfrecht, familierecht en huurrecht. Ook andere problemen in het civiele recht kunt u voorleggen. Voor een enkel advies dat zonder verdere juridische ondersteuning kan worden opgelost of als verdere juridische advisering of begeleiding nodig is, bent u bij Rubens Advocatuur aan het goede adres. Als het een vraag betreft op een rechtsgebied waarop Rubens Advocatuur niet werkzaam is, zoals het strafrecht, wordt gezocht naar een geschikte doorverwijzing.

Zodra het stof van de verhuizing is neergedaald, staan Linda en Maikel Rubens klaar om uw juridische vragen met u te bespreken. Rubens Advocatuur steunt daarbij op gedegen kennis en ervaring, maar heeft ook een speciale klik met burgers en bedrijven in het mooie Maas en Waal.