Afbeelding
Foto: Patrick Ris

Medewerkers en bewoners Waelwick muzikaal verrast

Mens

EWIJK - Wally en zoon Bart van den Berg uit Horssen hebben onlangs de medewerkers en bewoners van zorgcentrum Waelwick muzikaal verrast. Onder hen ook Riek, de moeder van Wally.

Riek bevindt zich sinds enkele maanden in het verpleeghuis in Ewijk, voor revalidatie na haar operatie. De eerste paar weken mocht men nog op bezoek, maar door de coronamaatregelen was dat na half maart niet meer mogelijk. Dat kwam hard aan bij Riek. Ze kon haar familie niet meer zien, maar ze begreep wel dat het echt niet mogelijk was. 'Het is niet anders, het komt wel goed, zei ze dan. We konden elkaar alleen nog maar bellen, zodat we elkaar toch nog konden horen', aldus Wally.
De dagen duurden lang, maar Riek kwam niks te kort. De zorg was erg goed en het personeel volgens Riek geweldig. Toch wilden Wally en Bart iets doen waardoor ze haar tóch konden ‘bezoeken’.

Op een zondag in april werd een van de overslagkranen op transport gezet en naar Ewijk gereden om zo toch dicht bij Riek te kunnen zijn. ‘Het was een prachtig gezicht om te zien dat zowel zij, als haar medebewoners en medewerkers van het zorgcentrum, konden genieten van ons optreden, en enthousiast meededen', aldus Bart.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding