Hulp bij kiezen voor glasvezel

Zaken

DRUTEN - De glasvezelcampagne in Afferden, Deest en Puiflijk gaat de laatste dagen in. Als per kern 35% van de inwoners zich vóór 4 mei inschrijft, gaat de aanleg door. Voor wie graag hulp krijgt bij het afsluiten van abonnement kan deelnemen aan een webinar of contact opnemen met een ambassadeur, een inwoner uit eigen dorp die kennis heeft van de diverse mogelijkheden.

'We kunnen ons voorstellen dat inwoners in deze onzekere tijden veel andere zaken aan hun hoofd hebben. Maar we merken ook dat, nu kinderen online les krijgen en veel mensen thuis werken, een stabiele en snelle internetverbinding belangrijker is dan ooit', laat een woordvoerster van Glasvezelf Buitenaf weten.
Op woensdagavond 29 april om 19.30 uur wordt er een webinar gehouden, waarin alles wordt verteld over glasvezel. Daarbij is er ook alle ruimte om vragen te stellen. Op www.glasvezelbuitenaf.nl/webinar is meer informatie te vinden. Van gedachten wisselen met ambassadeurs uit eigen dorp is eveneens mogelijk. Kijk voor de mogelijkheden, alsook de verschillende dienstaanbieders op www.glasvezelbuitenaf.nl.