West Maas en Waal steunt Maas en Waal Thuisbezorgd

Algemeen

WEST MAAS EN WAAL - In maart startte Suzan van Heck van CaseMarketing vrijwillig de Facebookgroep Maas en Waal Thuisbezorgd. Deze Facebookgroep combineert vraag en aanbod op het gebied van afhaal- en bezorgmaaltijden in Maas en Waal. Het initiatief is een groot succes. Inmiddels zijn er al 3.900 leden. Van Heck krijgt nu financiële steun van de gemeente West Maas en Waal om het project verder uit te bouwen.

Gemeente West Maas en Waal stelt een subsidiebedrag van € 2.500,= beschikbaar voor het project Maas en Waal Thuisbezorgd. Met deze bijdrage kan Suzan van Heck het project verder uitgebouwen en professionaliseren.

Suzan Van Heck: “Er is inmiddels naast de Facebookgroep ook een website maasenwaalthuisbezorgd.nl. Daar kunnen mensen hun locatie selecteren om te zien wie er in die plaats levert. Maar dit is nog heel eenvoudig opgezet. Dankzij de gemeente West Maas en Waal kan ik de website verder ontwikkelen.”

Wethouder Bos: “We ondersteunen dit geweldige initiatief waar veel ondernemers en inwoners nu al gebruik van maken. Met deze bijdrage willen we de ondernemers een extra steuntje in de rug geven in deze moeilijke periode. Nieuwe initiatieven zijn van harte welkom!”