Remon Taal (r) loopt samen met 2 vrienden een marathon voor KiKa.
Remon Taal (r) loopt samen met 2 vrienden een marathon voor KiKa. Foto: Remon Taal

Paasontbijtje voor KiKa

Algemeen

BEUNINGEN - De Beuningse Remon Taal gaat op 1 november de marathon van New York lopen voor het goede doel, KiKa.

Om geld op te halen voor het goede doel, heeft hij speciaal voor de Pasen een actie bedacht: hij wil paasontbijtjes aan huis bezorgen.

Voorbereidingen
Remon gaat samen met twee vrienden de marathon lopen. Ze waren volop aan het voorbereiden, totdat de wereld onlangs volledig op de kop kwam te staan vanwege corona. Heel veel bedrijven staan momenteel stil of draaien op halve kracht en ook de scholen zijn gesloten. Het voelt wat ongepast om in deze periode aandacht te vragen voor andere zaken dan corona, maar helaas is dat nodig. Momenteel sterft er namelijk iedere drie dagen nog een kind aan kanker in Nederland.

Run for KiKa New York
Om een bijdrage te leveren aan KiKa probeert Remon samen met twee vrienden op 1 november de marathon van New York te volbrengen. Het streefbedrag is 6.000 euro.

Paasontbijt
Het drietal probeert het geld bijeen te krijgen door donaties en acties. De eerste actie is het paasontbijt. Verras je geliefde, het gezin, opa, oma of iemand anders met de paasdagen. Kijk voor informatie en het bestellen op www.secnow.nl/online-ordering.

Meer informatie en sponsoren
Kijk voor meer informatie en mogelijkheden om het trio te sponsoren op: https://www.runforkikamarathon.nl/remon-taal-new-york-2020.