Logo demaasenwaler.nl
Kerk van Druten, gezien vanaf de dijk in Afferden.
Kerk van Druten, gezien vanaf de dijk in Afferden. (Foto: Britt Raafs)

Aangepaste kerkdiensten

In verband met het coronavirus zijn de komende tijd alle diensten en vieringen afgelast

Parochie H. Franciscus en H. Clara
Alle vieringen zijn live te volgen via www.parochiefranciscusenclara.nl. Als teken van hoop en troost, als signaal van respect voor alle mensen die werken in de hulpverlening en om mensen met elkaar te verbinden, luidt de H.H. Ewaldenkerk de klokken van hoop op 1 april van 19.00 tot 19.15 uur.

Sint-Christoffelparochie
De Sint-Christoffelparochie stelt mensen in de gelegenheid om via de kerkomroep de heilige Mis mee te vieren. Kapelaan Steijaert zal tot nader order op zaterdag om 19.00 uur en zondag om 09.30 uur de heilige Mis vieren in de H. Barbarakerk in Dreumel. Belangstellenden kunnen de Mis meevieren via www.kerkomroep.nl (selecteer daarbij de kerk in Dreumel).

Parochie H. Johannes XXIII
Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus vervallen in de Parochie H. Johannes XXIII alle vieringen tot nader order. De afscheidsviering van pastor Jan de Waal, op 26 april, wordt verplaatst naar een later tijdstip dit jaar.
De actuele berichten staan op de website van de parochie: www.johannesxxiii.nl.

Protestante gemeente Rivierenland Oost
Alle kerkdiensten en andere activiteiten in de PKN gemeente Rivierenland Oost worden voorlopig afgelast. Op zondag is er om 9.30 uur een live stream eredienst te bekijken via YouTube. De link is terug te vinden op de website www.pkn.rivierenlandoost.nl.

Protestantse gemeente West Maas en Waal
De kerkdiensten van de protestantse gemeente West Maas en Waal worden voorlopig afgelast. Voor meer informatie, zie: www.pg-westmaasenwaal.nl.

Meer berichten