Logo demaasenwaler.nl
Pleinpop fans moeten een jaartje geduld hebben, maar het evenement komt terug!
Pleinpop fans moeten een jaartje geduld hebben, maar het evenement komt terug! (Foto: Reinier Jansen)

Pleinpop komt terug in 2021

ALPHEN - Pleinpop.nl gaat dit jaar niet door vanwege de maatregelen rond de aanpak van het corona-virus. De organisatie had wat tijd nodig om alles op een rijtje te zetten en dingen te regelen, maar kan nu melden dat Pleinpop.nl terugkomt in 2021. Zet maar vast een kruis in de agenda op 9, 10 en 11 april. Had je al kaarten gekocht? Geen probleem. Deze blijven gewoon geldig.

Wie al kaarten had is daarmee verzekerd van aanwezigheid bij de volgende editie. Wil je toch je kaarten inleveren? Dan kan dat. Stuur een mail naar info@pleinpop.nl en de organisatie neemt contact met je op voor de afhandeling.

Munten besteld?
Ook je muntenbestelling blijft gewoon staan tot volgend jaar. Zo naar binnen en meteen door naar de bar!

De organisatie wil leveranciers, sponsors, de gemeente, de vrijwilligers en natuurlijk alle bezoekers bedanken voor het feit dat iedereen zo begaan, meelevend en begripvol is geweest de afgelopen dagen. 'Dat doet ons goed', aldus een bestuurslid. 'We wensen iedereen veel gezondheid toe deze periode en we zien elkaar op Pleinpop.nl 2021. Houd de website en social media in de gaten voor de line-up, we gaan ons best doen er weer een mooi feestweekend van te maken.'

Meer berichten