Logo demaasenwaler.nl
Foto: Rinie van Haren

Wenskaartenactie St. Elisabeth

BENEDEN-LEEUWEN - Op de redactie kwam een bericht binnen van Melissa van Brakel die een mooi initiatief heeft bedacht. Hieronder haar brief:

"Wat zijn het ineens onzekere tijden voor ons allemaal geworden en wat een regels en verantwoording moeten we dragen om dit virus zo snel mogelijk achter ons te kunnen laten. Beperkingen in ons doen en laten; contacten zoveel mogelijk vermijden; scholen, horeca en allerlei andere bedrijven die moeten sluiten en op deze manier geraakt worden. Oudere mensen, die niet of nauwelijks contact kunnen hebben met anderen, voelen zich eenzamer en zijn aan huis gekluisterd.

In overleg met zorgcentrum St. Elisabeth in Beneden-Leeuwen mogen er tekeningen en kaartjes verstuurd worden om zo de ouderen een hart onder de riem te steken. Vaders en moeders die nu ook verplicht thuis zitten kunnen wellicht meehelpen en ook aan de slag gaan om een mooie tekening te maken voor deze ouderen.

Vanwege de geldende coronamaatregelen moeten we zorgvuldig met de situatie om te gaan. De tekeningen en kaarten die gemaakt zijn, kunnen daarom bij mij thuis gebracht worden, aan de Rozenstraat 27 in Beneden-Leeuwen. Buiten staat een rode postbak (in de vorm van een schatkist) waar alle werkjes in verzameld kunnen worden. Ik zorg ervoor dat deze bij het verzorgingshuis terecht komen.

Mochten er vragen zijn stuur dan gerust een berichtje. De tekeningen/kaarten kunnen tot en met 31 maart ingeleverd worden. Medewerkers van Bureau Welzijn van Zorggroep Maas en Waal zullen zorg dragen voor een goede verdeling van alle inzendingen bij de bewoners. Het delen van deze boodschap onder uw eigen kennissen wordt gewaardeerd. Des te meer mensen kunnen we blij maken.

Alvast hartelijk dank namens initiatiefneemster Melissa van Brakel en bewoners en verpleging van zorgcentrum St. Elisabeth."

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Ga jij dit jaar op vakantie?Reageren!