Afbeelding
Foto: Challenge Beuningen

Winst voor Challenge bij recreantentoernooi

Algemeen

AMERSFOORT - Na vorig jaar met de dames bij het recreantentoernooi in Amersfoort de 1e plek te hebben behaald, was het afgelopen 1 maart tijd deze plek te verdedigen en opnieuw voor de bekers te strijden.

In de poule waarin Challenge was ingedeeld, zaten de dames van Cracker Jacks, Hanze Stars, Batouwe en Akros. Tegen Akros hadden zij twee weken ervoor nog gelijk gespeeld. Het beloofde spannende wedstrijden te gaan worden, onder andere omdat Challenge met slechts zeven dames vertegenwoordigd was. Het tegendeel bleek echter waar. Na de eerste winst tegen Cracker Jacks, wonnen zij ook tegen Batouwe en Akros met aanzienlijke verschillen in scores. Er werd sportief, maar voor de winst gespeeld. Challenge scoorde de ene na de andere bal.

De laatste wedstrijd was tegen Hanze Stars. Dit jonge team had net als de dames van Challenge nog geen enkele wedstrijd verloren. Het was duidelijk dat zij ook deze wedstrijd niet uit handen wilden geven. Er werd hard gespeeld en het leek even gelijk op te gaan. Gelukkig liep Challenge al snel uit door verschillende fast breaks en doordat alle ballen vielen waar de dames van Hanze Stars verschillende schotjes misten. Mede door de enthousiaste supporters werd opnieuw de eerste plek, inclusief bekers, veilig gesteld. Volgend jaar gaan de dames opnieuw strijden.