Repetitie Promsconcerten Eendracht L!VE.
Repetitie Promsconcerten Eendracht L!VE. Foto: John van Gelder

Spetterende show van Eendracht L!ve

Algemeen

AFFERDEN - Het orkest van muziekvereniging Eendracht zet Kulturhus de Meent vrijdag 13 en zaterdag 14 maart op z'n kop met de tweede editie van Eendracht L!VE. Na de succesvolle eerste editie kon een nieuwe show niet uitblijven. En dat de eerste show een groot succes was, blijkt maar weer uit het feit dat de vrijdag reeds is uitverkocht.

Er wordt een avondvullend programma ten gehore gebracht, waarbij het orkest wordt uitgebreid met Jeroen van de Heuvel op toetsen, Marco Leenders op basgitaar en Nard van Dinteren op gitaar. De zang is in handen van Mark van Dinteren, Wim van Dinteren, Jurgen Florussen, Nelleke van de Klok, Birgit Maas, Anne Baars, Elise Lamers en Kirsten de Lorijn. Het repertoire is zeer divers; van Adèle tot Led Zeppelin, van De Dijk tot Amy Winehouse en van Guus Meeuwis tot de Andrew Sisters. DJ Sennsation maakt een live remix op nummers van Avicii en Marco Borsato.

Voorzitter Barbara van Beuningen vertelt: 'Het wordt een zeer gevarieerd programma, alles komt voorbij; van populaire ballads tot aan een polonaise. Met een flinke band op het podium, wordt het een mooie productie. We richten ons op de lichte muziek, zodat we een andere kant van onszelf laten horen dan alleen fanfare. Kortom, een spetterende show die toegankelijk is voor een breed publiek.'

Info en kaarten

De vrijdag is uitverkocht. Op zaterdag 14 maart zijn de dansvloer en de bar geopend voor de sta-editie van Eendracht L!VE. Aansluitend verzorgt de dj een afterparty. Kaarten voor Eendracht L!VE zijn te verkrijgen bij Dagwinkel Tonnie Janssen en Van Sommeren elektro in Afferden, en via de website www.eendrachtafferden.nl.