GEANNULEERD Gratis cursus Verkeersvoorlichting VVN

Algemeen

DRUTEN - Bent u inwoner van Druten en wilt u als ervaren verkeersdeelnemer ook graag nog eens worden bijgespijkerd over de laatste verkeersregels? In samenwerking met DRONIO Druten organiseert Veilig Verkeer Nederland (VVN) een bijeenkomst van twee uur waarin u onder leiding van een gecertificeerde voorlichter van VVN wordt bijgepraat over alle verkeersregels die in de loop der jaren veranderd zijn. Denk daarbij aan de turborotondes, spitsstroken, nieuwe belijningen, enzovoort. Uiteraard is er ruimte voor vragen en het inbrengen van eigen ervaringen.

Deze verkeersvoorlichting wordt gehouden op donderdag 26 maart van 13.30 tot 15.30 uur in D'n Bogerd, Van Heemstraweg 53 in Druten. De bijeenkomst heeft een informatief karakter. Het is geen examen. Deelname is gratis en ook niet-DRONIO leden zijn van harte welkom. VVN heeft de afgelopen jaren ruime ervaring opgedaan met het organiseren van deze cursussen.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden voor de cursus door te mailen naar secretaris@droniodruten.nl. Vermeld daarbij uw naam en adres. Aanmelden kan tot en met zondag 22 maart.