Logo demaasenwaler.nl
Foto: Poppentheater Tingeling

Tingeling in de voorjaarsvakantie

BEUNINGEN - In de voorjaarsvakantie zijn er weer leuke voorstellingen bij Poppentheater Tingeling. De voorstellingen worden gegeven in het theater aan de Tempelstraat 6 in Beuningen.

Op maandag 24 en dinsdag 25 februari om 11.00 uur speelt Poppentheater Tingeling de voorstelling 'Eendje heeft het koud' voor kindjes van 2 tot 5 jaar. De voorstelling gaat over kabouter Tingeling die naar buiten rent om samen met Ploem de eekhoorn een sneeuwpop te maken. Hij merkt niet eens dat hij zijn muts verliest. Een klein eendje vindt de muts. Dat is lekker warm op zijn kopje. Tingeling wil zijn muts graag terug, maar hoe moet het dan met het eendje?

De blauwe fiets

Op woensdag 26 februari om 14.00 uur wordt de voorstelling 'De kleuren van de blauwe fiets' gespeeld voor kinderen van 4 tot 8 jaar. De voorstelling gaat over kabouter Tingeling die voor de verjaardag van zijn moeder een mooi cadeautje heeft gekocht, dat past bij haar blauwe fiets. Mama is er erg blij mee en vraagt aan Tingeling of hij het vast wil maken aan de fiets. Maar dan is plotseling de fiets verdwenen.

Indiaantje Tingeling

Op donderdag 27 februari en zondag 1 maart om 14.00 uur wordt de voorstelling 'Indiaantje Tingeling' gespeeld voor kinderen van 3 tot 5 jaar. De voorstelling gaat over kabouter Tingeling, die van een indianenmevrouw een wigwam én een tooi met veren krijgt. Wat is hij trots. Nu kan hij indiaantje gaan spelen. Zijn vriendje eekhoorn Ploem de pluimstaart wil ook graag in de wigwam. Dus gaat Ploem op zoek naar veren, maar dat is nog niet zo gemakkelijk.

Kaartjes kosten 4 euro. Reserveren via tel. 024-677 70 34 of via www.poppentheatertingeling.nl.

Meer berichten