Afbeelding
Foto: 's Heeren Loo

Prins Arjan en adjudant Ady heersen over carnaval vierende bewoners 's Heeren Loo

Algemeen

DRUTEN - Op 's Heeren Loo regeren Prins Arjan en zijn adjudant Ady, van CV de Koffieleuters, dit jaar over de carnaval vierende bewoners.

Het feest op 's Heeren Loo start al op woensdag 19 februari, met een bezoek van carnavalsvereniging De Blauwe Bok. Ruim 200 aanwezigen genieten die avond vanaf 18.30 uur van een gezellige feestavond in de Wielewaal, met medewerking van de Free Style Herrie Kapel.

Op zaterdag staat de carnavalsdisco op het programma, georganiseerd door Stichting On Toer. Op zondag zijn de prins, adjudant en de Raad aanwezig bij de carnavalsmis in de Ewaldenkerk in Druten. Zondagmiddag worden de festiviteiten afgesloten in de Wielewaal, met een gezellige carnavalsmiddag.
CV de Koffieleuters, de carnavalsvereniging van 's Heeren Loo Druten, bestaat al tientallen jaren. De club heeft ook een 'Raad van elf', die lang niet altijd uit precies elf, maar vaak uit meer leden bestaat. Uit deze raad wordt de prins of prinses gekozen; dit jaar de 49-jarige Prins Arjan.

Arjan woont sinds 1982 op 's Heeren Loo. Hij werkt vijf dagen in de week bij Dier&Natuur, en vermaakt zich in zijn vrije tijd onder meer met drummen en sporten. Zijn adjudant Ady kent hij al jaren. Beiden wonen op dezelfde groep op het terrein van 's Heeren Loo. De twee kijken ontzettend uit naar het carnavalsfeest.