Wedstrijden basketbalvereniging Challenge

BEUNINGEN - Voor basketbalvereniging Challenge stonden afgelopen weekend diverse wedstrijden op het programma.

Heren 1
De heren 1 van Challenge speelde een thuiswedstrijd tegen Wildcats uit Nijmegen, deze wedstrijd eindigde met winst voor de heren uit Beuningen, 69-53

Heren 2
Afgelopen zaterdag speelde de heren 2 van Challenge Beuningen tegen de heren 2 uit Barneveld. De verdediging van Beuningen stond strak en daar hadden de Tower Jumpers geen direct antwoord op. Zij noteerden hun laagste score van dit seizoen. Echter kwam Challenge niet tot mooie aanvallen. Met een achterstand van 5 punten liepen de heren van Challenge stabiel de wedstrijd door maar hebben er helaas geen winst uit kunnen slepen. De wedstrijd eindigde in 46-58.

U20
De wedstrijd tegen Volic uit Putten, werd vooraf gegaan door een indrukwekkende minuut stilte op beide velden i.v.m. het overlijden van de moeder van een de spelers van Challenge U20.
De mannen begonnen enigszins gelaten maar toch uiterst geconcentreerd aan de wedstrijd en was vanaf het begin duidelijk, dat Volic niet veel in te brengen had. Met snelle en gevarieerde aanvallen werd het eerste kwart met 26-6 afgesloten.
Daarna verdween aanvallend de scherpte uit het team van Challenge en in het 2de en 3de kwart vocht het Beunings team vooral tegen zichzelf, liepen de combinaties moeilijker en vielen de schoten niet makkelijk. Volic was echter niet bij machte om gebruik te maken van de mindere periode van Challenge. Dit vooral omdat verdedigend de taken nog steeds goed werden uitgevoerd.
In het laatste kwart schudde de spelers van Challenge alles weer van zich af en met attractief basketbal liep uiteindelijk de score toch op en werd de wedstrijd afgesloten met klinkende overwinning: 84-28.
Met deze wederom gewonnen wedstrijd stevent de U20 af op een kampioenschap!