Wesdstrijden NAS

Korfbalvereniging NAS heeft afgelopen week weer verschillende wedstrijden gespeeld. Een overzicht van de wedstrijden en bijbehorende uitslagen.

Woensdag speelden de recreanten tegen Sddl in Mill. De aanvallen liepen stroef bij NAS. Er werd teveel van afstand geschoten en er was te weinig beweging. Als er weel een actie kwam wilde die er niet in. Eigenlijk hebben we de hele wedstrijd tegen een achterstand aangekeken maar we konden het telkens weer gelijk maken, 0-1,1-1, 3-1,3-3, 5-3 5-5. Maar in de laatste minuut scoorde SDDL de 6-5 en won daarmee de wedstrijd. Voor NAS scoorde Lizanne, Debby 2, Jacqueline en Anita.

Zaterdag moest de E2 van Nas uit tegen Svo1.
De eerste helft had Nas het lastig. Ze wisten niet goed de bal over te spelen, en score lukte ook al niet. Ook bij SVO wilde de bal er niet in. Daarom gingen we de rust in met een 0 - 0 stand. Ook de tweede helft ging het niet zo heel goed. Ze deden hun best maar het wilde allemaal niet lukken. SVO scoorde nog wel een doelpunt. Daarom werd de eindstand 1 - 0 voor SVO.

Zaterdag speelde de B2 uit bij koploper Quick Up. De meiden begonnen sterk aan de wedstrijd maar moesten toch de 1-0 incasseren. NAS bleef sterk doorgaan en kwam alweer vrij snel op 1-1 via een doelpunt van Tyra. Vlak voor rust viel dan toch de 2-1. Na rust bleef NAS geconcentreerd maar moest helaas toch de 3-1 toestaan ondanks dat de tegenstander bijna door onze speelster heen liep. We kregen wel kansen maar de bal wilde er maar niet in. Helaas viel er hierna de 4-1 en de 5-1 en moesten we de partij als verloren beschouwen. Een knappe partij waarbij een gelijkspel misschien meer op zijn plaats was geweest.