Logo demaasenwaler.nl
Foto: Bijna Thuis Huis Maas en Waal

Informatiemiddag voor nieuwe vrijwilligers hospice en thuiswaken

DRUTEN - 'De Brug' Hospice Thuiswaken Respijtzorg Maas en Waal houdt op donderdag 5 maart een informatiemiddag voor nieuwe vrijwilligers.

'De Brug' Hospice wil een plek zijn waar mensen in een huiselijke warme sfeer in alle rust afscheid kunnen nemen van hun leven, wanneer dit thuis niet meer mogelijk is. Ook biedt het hospice een logeermogelijkheid voor ongeneeslijk zieken ter ontlasting van de mantelzorger. Vrijwilligers worden ingezet ter ondersteuning van deze mensen.
Hebt u altijd al iets willen betekenen voor mensen in de laatste fase van hun leven? Dan is dit vrijwilligerswerk misschien iets voor u. Men is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers met of zonder ervaring in de zorg. Belangstellenden zijn welkom om de informatiemiddag voor nieuwe vrijwilligers bij te wonen, op donderdag 5 maart van 13.30 tot 15.00 uur in 'De Brug' Hospice Thuiswaken Maas en Waal in Druten.
Bij voldoende deelnemers, vindt in het voorjaar de introductiecursus voor nieuwe vrijwilligers plaats. De cursus is voor iedereen die interesse heeft in dit vrijwilligerswerk en zich betrokken voelt bij het proces van de mens in de laatste fase van zijn leven. Meer informatie of aanmelden via tel. 0487-54 02 42 of info@debrugmaasenwaal.nl.

Meer berichten