Logo demaasenwaler.nl
Foto: Kunstbakens

Elfde editie kunstroute

MAAS EN WAAL - Stichting KunstBakens is op weg naar de elfde kunstroute. Tijdens de eerste twee weekenden van oktober openen professionele kunstenaars in de gemeenten West Maas en Waal en Druten-Wijchen weer hun deuren.Kunstenaars worden uitgenodigd om deel te nemen aan deze kunstroute. Als je atelier buiten deze twee gemeenten ligt, kun je als gast op een speciale locatie exposeren. Aanmelden kan door vóór 1 maart het inschrijfformulier op de website van Kunstbakens in te vullen.

De stichting is op zoek naar lege ruimtes om te exposeren in Druten, Boven-Leeuwen, Beneden-Leeuwen, Appeltern en Alphen, beschikbaar op 3/4 en 10/11 oktober. Bovendien is Stichting KunstBakens op zoek naar vrijwilligers. Aanmelden kan via de contactgegevens op de website.

Momenteel is werk van tien Kunstbakens-kunstenaars te zien in de expositie 'Over-Stromen' in Museum Tweestromenland. Tijdens de kunstroute zal iedere deelnemende kunstenaar een of meerdere objecten uit het depot gebruiken in een thema-kunstwerk dat te zien zal zijn tijdens de expositie in het museum.

Meer informatie via: mail@kunstbakens.nl, www.kunstbakens.nl of tel. 0487-59 27 10 (Monique van Stokkum).

Meer berichten