Logo demaasenwaler.nl
Nathalie van der Aa.
Nathalie van der Aa. (Foto: Vrouw in de media Award)

Theatermanager Natalie van der Aa tweede in 'Vrouw in de Media' Award

DRUTEN - Natalie van der Aa is als tweede geëindigd bij de 'Vrouw in de Media 2019' Award Gelderland. Sinds een jaar is van der Aa werkzaam als Theatermanager bij Agora Theater Druten.

,, Enorme drive en vak(vrouw)schap, een aanwinst voor het Agora/theater ", schreef een van de mensen die stemde op Natalie van der Aa. ,, Natalie is vernieuwend, met oog voor bezoeker én vrijwilliger." ,, Maakt theater laagdrempelig voor jong en oud.",, Een creatieve, ondernemende, innovatieve directeur die een fantastisch theater naar een hoger niveau tilt." ,, Enthousiast en ambitieus die gaat voor een indrukwekkend en gedurfd theaterprogramma." ,, Maakt van een klein een groot theater", aldus enkele van de vele reacties.

Natalie van der Aa werd donderdag 6 februari rond het middaguur ingelicht over de uitslag van de provinciale verkiezing van Vrouw in de Media Award, Winnares is Linda Janssen-Verriet uit Erlecom, voorzitter Producenten Organisatie Varkenshouders. Ze wordt door de stemmers geroemd als sterke, verstandige vrouw die op rustige wijze de belangen van de varkenshouders in Nederland goed naar voren brengt. De derde prijs ging naar Carambolebiljarter Therese Klompenhouwer uit Nijkerk. In totaal brachten 90.000 mensen hun stem uit voor deze verkiezing. Alle prijswinnaars ontvangen een beeld gemaakt door kunstenares Ellen Buchwaldt.

Meer berichten