Logo demaasenwaler.nl
Dames recreanten team.
Dames recreanten team. (Foto: Challenge Beuningen)

Uitslagen Challenge Beuningen

BEUNINGEN - Bij basketbalvereniging Challenge zijn afgelopen week en weekend weer verschillende wedstrijden gespeeld. 

Afgelopen dinsdagavond had dames 1 de eerste wedstrijd van de nieuw opgezette recreantencompetitie. Deze werd gespeeld tegen het recreantenteam van Bladel. De start was goed. Met drie vlotte scores van Challenge leek het een gemakkelijke wedstrijd te worden. Het tegendeel bleek waar. Nadat Bladel meerdere keren mis schoot, vielen de ballen vervolgens al snel wel in de basket. Twee kwarten lang ging het gelijk op. Challenge had meer snelheid, maar Bladel was sterk in de verdediging en pakte alle rebounds. Halverwege het derde kwart kwam Challenge eindelijk op dreef en begonnen de ballen in het net te vallen. Snel lieten ze Bladel ver achter zich. Ze sloten het vierde kwart af met winst en een mooie eindscore van 55-33!

Heren 1
De heren speelden een uitwedstrijd tegen Wyba in Wijchen. Dit eindigde helaas met verlies voor de Beuningenaren, 67-48

Heren 2
Dit team speelde een uitwedstrijd in Bemmel tegen Batouwe. Ook deze wedstrijd leverde geen punten op voor Challenge, en eindigde in een eindstand van 85-50.

U20
De mannen van de U20 wisten wederom een wedstrijd winnend af te sluiten. Na een spannende, gelijkwaardige wedstrijd, moesten de mannen van Black Stars uit Rhenen de wedstrijd het laatste kwart uit handen geven. Zo konden de mannen van Challenge, die net wat sterker waren, de wedstrijd af sluiten in een stand van 63-50.

Meer berichten