Logo demaasenwaler.nl
Trotse team members van Sanadome poseren met de award voor de ingang van het wellnesshotel.
Trotse team members van Sanadome poseren met de award voor de ingang van het wellnesshotel. (Foto: Sanadome)

Sanadome Hotel & Spa verkozen tot Beste Wellnesshotel van Nederland

NIJMEGEN - Sanadome Hotel & Spa is recentelijk verkozen tot Beste Wellnesshotel van Nederland, een onderscheiding van Hotels.nl. De boekingssite kent jaarlijks kwaliteitsonderscheidingen toe aan hotels in verschillende categorieën, waaronder die van Beste Wellnesshotel.

Winnaars worden bepaald op basis van reviewscores van het voorgaande jaar. Hotels worden op de website beoordeeld op prijs-kwaliteitverhouding, hygiëne, comfort, service en ligging. In de reviews van Sanadome Hotel & Spa wordt vol lof over de vriendelijkheid van het personeel en de Thermen gesproken. Het hotel heeft hierdoor een score van 8,6 behaald.

Directeur Joost den Bieman is trots op het behalen van deze prachtige erkenning. 'Zonder de teamspirit van onze team members was dit niet gelukt. Samen doen we er dagelijks alles aan om onze gasten een onvergetelijk en ontspannen verblijf te geven. Gastvriendelijkheid en kwaliteit staan altijd voorop. Het is fantastisch om te zien dat deze inzet gewaardeerd wordt met een prachtig cijfer', aldus Den Bieman.

Meer berichten