Logo demaasenwaler.nl
Foto: Barbara van Beuningen

Tweede editie Eendracht L!VE

AFFERDEN - Het orkest van muziekvereniging Eendracht zet Kulturhus de Meent vrijdag 13 en zaterdag 14 maart op z'n kop met de tweede editie van Eendracht L!VE. Kaarten zijn vanaf nu verkrijgbaar.

Er wordt een avondvullend programma ten gehore gebracht, waarbij het orkest wordt uitgebreid met Jeroen van de Heuvel op toetsen, Marco Leenders op basgitaar en Nard van Dinteren op gitaar. De zang is in handen van Mark van Dinteren, Wim van Dinteren, Jurgen Florussen, Nelleke van de Klok, Birgit Maas, Anne Baars, Elise Lamers en Kirsten de Lorijn. Het repertoire is zeer divers; van Adèle tot Led Zeppelin, van De Dijk tot Amy Winehouse en van Guus Meeuwis tot de Andrew Sisters. Daarnaast maakt DJ Sennsation een live remix met het orkest op nummers van Avicii en Marco Borsato.
Op vrijdagavond 13 maart is de zaal gevuld met stoelen en kan iedereen op zijn gemak genieten van het spetterende programma. Op zaterdag 14 maart zijn de dansvloer en de bar geopend voor de sta-editie van Eendracht L!VE. Aansluitend verzorgt de dj een swingende afterparty

Kaarten
Kaarten voor Eendracht L!VE zijn te verkrijgen bij Dagwinkel Tonnie Janssen en Van Sommeren elektro in Afferden, en via de website www.eendrachtafferden.nl.

Meer berichten