Logo demaasenwaler.nl
Dhr. Ton van den Brand en burgemeester Daphne Bergman.
Dhr. Ton van den Brand en burgemeester Daphne Bergman. (Foto: Jos Courbois)

Gemeentelijke zilveren erepenning Ton van den Brand

BEUNINGEN - Als teken van grote waardering en erkenning voor zijn langdurige verdiensten voor de inwoners van de gemeente Beuningen, vooral voor het Rode Kruis afdeling Beuningen, heeft Ton van den Brand de gemeentelijke zilveren erepenning uitgereikt gekregen tijdens de viering van het 75-jarig jubileum van Het Rode Kruis.

Het 75-jarig jubileum werd gevierd op zaterdag 18 januari in dorpshuis De Lèghe Polder in Beuningen.

De heer Van den Brand zet zich vanaf 1970 tot nu toe actief in op verschillende maatschappelijke terreinen. Hij is als vrijwilliger actief bij: het Rode Kruis afdeling Beuningen, het mannenkoor De Bronzen stemmen en de parochie H. Johannes XXIII (eerder H. Corneliuskerk in Beuningen). Op 29 april 2003 heeft hij als teken van zijn verdienste een Koninklijke onderscheiding mogen ontvangen.

Het vrijwilligerswerk loopt als een rode draad door zijn leven. Hij is iemand die echt tussen de mensen staat en hij helpt waar hij kan. De mensen waarderen zijn enorme inzet op verschillende terreinen. Om dit opnieuw te onderstrepen wilde men hem verrassen door aan hem de gemeentelijke erepenning uit te reiken. 

Meer berichten