UNITAS'28 - W.V.W. 2 - 2

WAMEL - Bij een fris zonnetje op de eerste voetbalzondag van 2020 in Januari bleef Unitas'28 thuis tegen W.V.W. op een 2 - 2 gelijkspel steken.

Er had zeker meer in gezeten voor de ploeg van trainer Gerard van Zwam in deze inhaalwedstrijd. De start was goed bij de thuisclub maar het was W.V.W. dat met een van richting veranderd schot van Patrick Roghmans op voorsprong kwam. Hierna was het Shahin Roshanaie die na een handsbal binnen de 16 meter een penalty benutte en de 1 - 1 stand op het scorebord bracht. De rust leek met deze gelijke stand aan te breken maar W.V.W. aanvaller Bas Magdelijns zorgde er opslag van rust voor dat zijn ploeg met een 1 - 2 voorsprong thee kon gaan drinken. In de 2e helft ging Unitas'28 met veel strijd en inzet jagen op de gelijkmaker die er uiteindelijk ook kwam na gepruts in de Weurtse defensie welke door Tim van Kessel werd afgestraft, 2 - 2. Hierna ging de thuisclub op zoek naar meer, kreeg ook kansen maar de doelpaal en lat en ook wat geluk verhinderde een voorsprong terwijl aan de andere kant keeper Niels v Os alert moest zijn bij enkele Weurtse uitvallen. Gescoord werd er echter niet meer zodat 2 - 2 de eindstand werd waar beide teams in feite weinig meer opschoten op de ranglijst. Positief was de comeback van Dirk-Jan v Verseveld die weer wat meer leven in de brouwerij bracht bij zijn invalbeurt.

Zondag 26 Januari wacht de uitwedstrijd in en tegen Heumen om 14.00 uur.