Carnaval op ExtraFM

Algemeen

WEST MAAS EN WAAL - Zoals ieder jaar gaat ook dit jaar ExtraFM weer volop aandacht besteden aan Carnaval. Zo staat het programma John op Woensdag de aankomende weken in het teken van Carnavalsprinsen/prinsessen. Maar liefst 15 Prinsen en Prinsessen komen naar de studio. Net als vorig jaar krijgt elke Prins/Prinses 1 uur de tijd. In dat uur zal echt alles de revue passeren. Van vragen "waarom zeg je JA tegen het heerschappij tijdens de Carnaval, maar ook gaan we op de persoon zelf in. Door te kijken wie de persoon is en wat hij of zij in het dagelijks leven doet.

Met Prinsen en Prinsessen uit heel Maas en Waal kunnen we oprecht zeggen dat ExtraFM dit jaar Carnaval niet voorbij laat gaan. Prinsen en Prinsessen uit West Maas en Waal, maar ook uit de Gemeente Druten en zelfs uit Bergharen en Batenburg komen naar de studio in Wamel. Het programma gaat vanaf 21 januari van start. Om 19 uur zal de Eerste Carnavals Prins aanwezig zijn in de studio. En dat is Prins Sander van De Blauwe Bok! De rest van het schema zal in de loop van het weekend helemaal rond zijn en kun je ook hier op de pagina verwachten.

Luister dus naar ExtraFM, de omroep van West Maas en Waal, de Carnavals zender van de regio. Kortom ExtraFM, Meer Muziek, Meer Radio en ook dus Meer Carnaval!