Van links naar rechts: Senna Coppes 2e, Sam Versteeg 3e, Rosa van Oijen 3e, Senna van Oijen 1e, Lesley Goyer 2e, Joris de Vree 1e.
Van links naar rechts: Senna Coppes 2e, Sam Versteeg 3e, Rosa van Oijen 3e, Senna van Oijen 1e, Lesley Goyer 2e, Joris de Vree 1e. Foto: Sjaak Janssen

Dartweekend Unitas'28

Algemeen

WAMEL - De week voorafgaand aan het dart weekend had jong en oud al kunnen oefenen in de kantine van Unitas'28. Vrijdagavond was het dan zover voor de jeugd van Unitas'28.

Na diverse spannende wedstrijden stonden uiteindelijk bij de jeugd jonger dan 12 jaar Senna van Oijen en Lesley Goyer in de finale, en bij de jeugd van 12 jaar en ouder Joris de Vree en Senna Coppes. Joris de Vree en Senna van Oijen wonnen hun finale en behaalden daarmee de eerst plek in hun categorie.

Zaterdag konden de heren en dames aan de bak. Lisanne Nuy won in de finale bij de dames van Daisy van Gruijthuijsen. De finale van de heren ging tussen Tim van Kessel en Pieter Koolhout. Om de finale te bereiken had Tim in de halve finale gewonnen van Roel van Leeuwen en won Pieter Koolhout van Dylan van Haren. De finale werd een spannende strijd tussen Pieter en Tim waarbij Tim er uiteindelijk met de winst er vandoor ging.