Logo demaasenwaler.nl
Foto: CV de Braoiers

Prins Herald d'n Enigste en Funkenmarieke Ilja heersen over Braoiersrijk

BENEDEN-LEEUWEN - Prins Herald d'n Enigste heerst komend carnavalsjaar over het Braoiersrijk. Begin januari werden in een bomvolle residentie op spectaculaire wijze Prins Herald d'n Enigste en Funkenmarieke Ilja gekroond tot de heersers van het Braoiersrijk. Hun eerste daad was het installeren van Bas en Rob: de twee nieuwe raadsleden van C.V. de Braoiers.

Op deze dag zijn ook de genomineerden voor Boven Beste Braoier (Theo van Ooijen, Rob Fogteloo en Bjorn Graven) en Bovenste Beste Lauwse Club (Lewabo, Druppels en RTV Lauwe) bekendgemaakt; de winnaars hiervan zullen tijdens de pronkzittingen op 7 en 8 februari bekend worden gemaakt. Na afloop was aansluitend de receptie om de nieuwe hoogheden te feliciteren en bleef het nog lang gezellig in het Braoiersrijk in residentie De Rosmolen. 

Jeugdpaar
Tevens werd het nieuwe jeugdpaar op geheel eigen wijze gepresenteerd. Dit jaar mogen naast Prins Herald d'n Enigste en Funkenmarieke Ilja ook Jeugdprins Bram en Jeugdprinses Rosa gaan genieten van het geweldige carnavalsjaar 2020.

Meer berichten