Logo demaasenwaler.nl

Derde editie Open Maas en Waal

MAAS EN WAAL - De eerste informatieavond van Open Maas en Waal, op dinsdag 14 januari, is een groot succes gebleken. Ruim 45 geïnteresseerden kwamen langs en na afloop was het enthousiasme duidelijk merkbaar. Er werden contacten gelegd en plannen gemaakt voor 6 juni 2020, de dag dat Open Maas en Waal plaatsvindt. De organisatie blikt tevreden terug op de eerste informatieavond. Donderdag 19 maart wordt er een tweede informatieavond georganiseerd, naar alle waarschijnlijkheid in Wijchen.

Het project Open Maas en Waal is opgericht om de bekendheid van Maas en Waal als regio te promoten en daarmee ook de bekendheid van de vele bedrijven, sportclubs, organisaties etc. die actief zijn in dit gebied. Via Open Maas en Waal krijgen zij een podium om hun organisatie of club gratis in de spotlights te zetten.

Het streven is om met Open Maas en Waal vele bezoekers van zowel binnen als buiten Maas en Waal (Den Bosch, Tiel, Nijmegen, Oss) naar de regio trekken. De organisatie hoopt dat zoveel mogelijk bedrijven, verenigingen, organisaties etc. op 6 juni hun deuren openen. Bijvoorbeeld om bezoekers een kijkje in de keuken te geven, om nieuwe klanten, personeel of leden te werven. Alles is mogelijk.

De inschrijving voor het evenement is vanaf nu geopend. Organisaties die zich willen aanmelden voor deelname aan Open Maas en Waal kunnen dat doen via de website: www.openmaasenwaal.nl/nl/site/aanmelden.

Meer berichten